ZETUNA PIZZARIA & GRILLBAR

ZETUNA PIZZARIA & GRILLBAR

Bestil mad online

Recentreview


4 stjerner ud af 2195 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Zetuna Pizzaria & Grillbar. Vil du vide mere? Få mere at vide

3 jul 2022 at 6:03 Bestilte grøn salat, men der var feta og creme fraiche dressing i. Jeg tåler ikke mælkeprodukter og der står ikke, hvad der er i. De ville sende en ny salat, som først dukkede op 50 minutter senere. Ingen remoulade med til pommes frites.
1 jul 2022 at 22:39 Der var hår i maden og der manglede salatmayo…
28 jun 2022 at 17:54 har nu fået mad herfra en del gange....og de er altid spot on med leveringings tiden af maden......nogen gange er den indbagte pizza med spaghetti lidt lun....men hvis det er et problem kan man jo bare sætte den i ovnen et stykke tid...
27 jun 2022 at 14:37 Good quality and a wide selection. Delivery is always on time from Zetuna when they are in charge of it.
25 jun 2022 at 5:54 Det var fint ikke noget sindsoprivende. Det er ok pizza. Men langt fra gourtmet
20 jun 2022 at 8:34 Modtog en dejlig meget varm pizza hurtigt og nemt. Super tilfreds. Tak
24 maj 2022 at 9:43 Vi bor i indre by, og da de fleste steder holder lukket Mandag... forsøgte vi dette sted. Maden var god og stadig lun ved levering. Det fremgik at det ville tage 40min for levering, og dette føler jeg alligevel er hurtigt efter som turen er 25min
17 maj 2022 at 6:17 Nice and tasty. Delivery time a bit long.
16 maj 2022 at 7:26 Hurtigste levering nogensinde!! Ved ikke hvordan de gjorde det.. Også lækker mad!
14 maj 2022 at 14:26 Super lækker, tilpas crispy, men samtidig blød fuldkornsbund! Varmeste anbefalinger herfra!